Uw winkelwagen is leeg
Details
Boek: Het beste van twee werelden: Koken met La Trappe Trappist.
Sinds de wederopstanding van speciaalbier is koken-met-bier weer trendy. Bier wordt vandaag de dag gebruikt als marinade, als basis voor sauzen of als smaakmaker, bij de bereiding van stoofschotels, soep, mosselen, vis, paling, zeevruchten, wild en gevogelte, sorbets, soufflés, roomijs en nog veel meer.
Paul Pollux, maitre de cuisine van sterrenrestaurant Aubergine in het Noord-Limburgse Steyl, heeft voor Bierbrouwerij de Koningshoeven een keur aan exquise recepten samengesteld met La Trappe Trappist speciaalbieren. In dit boek staan ze op laagdrempelige wijze beschreven.
Tussen de gerechten door maken we kennis met de "drie-eenheid" die garant staat voor de kwaliteit van het gebodene: de meesterkok, de brouwmeester en de abt van de abdij O.L.V. van Koningshoeven, waar het edel vocht sinds mensenheugnis met aandacht en toewijding gebrouwen wordt.
Hemelse gerechten, met La Trappe Trappist, het beste van twee werelden gecombineerd.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren
Education on how to get products in the site.
Test
Kent u deze al?
-
Barbecueën Pocket Boek
€ 5,95 -
Bier & Food - Puck Kerkhoven
Normale prijs: € 22,95
Special Price € 19,95
-
Craft Beer boek
€ 8,99